KOC629Q NEDERLANDS PDF

daewoo koc q magnetron pagina 1 van 18 nederlands ook voor Posez une question au sujet de daewoo kocq avez vous une question au sujet de. Buy Microwave spares and parts with confidence at BuySpares – Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!. Suzuki Df Df Service Manual Handleiding Daewoo KOCQ (pagina 14 van 20) (Nederlands). 20l touch control microwave with grill daewoo.

Author: Goltikazahn Kigagrel
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 8 February 2004
Pages: 448
PDF File Size: 20.18 Mb
ePub File Size: 12.83 Mb
ISBN: 325-8-56024-329-2
Downloads: 24760
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktilmaran

Herhaal stap 2 om het kinderslot uit te schakelen. Door oververhitting kan rook of brand ontstaan. Verwijder de folie aan de binnenkant van de deur niet. Daardoor kan het gebeuren dat vloeistoffen ineens overkoken als u een lepel of ander keukengerei in de vloeistof plaatst Voorkom nedeerlands Zorg dat de oven niet in aanraking komt met hete lucht, stoom of vocht. Roer de vloeistof voor en halverwege het opwarmen door.

Gooi het snoer daarom meteen weg koc629s het verwijderd moet worden om te voorkomen dat anderen, en zeker kinderen het los in het stopcontact steken. Laat kinderen nooit alleen de magnetron bedienen, tenzij ze geheel vertrouwd zijn met de bediening van het apparaat en doordrongen van de risico’s van verkeerd gebruik.

De verhitte lucht wordt door het luchtcirculatiesysteem afgevoerd. Our range includes everything you need to save money with a do-it-yourself Microwave repair as well as quality Microwave care, cleaning and maintenance products.

U kunt de oven weer normaal gebruiken. In our Appliance Advice Centre you’ll find helpful hints and tips to take the hassle out of Microwave repairs as well as advice on fitting popular Microwave spare parts and the latest appliance repair videos – which cover everything from ‘how to repair a Microwave’ to ‘fixing common Microwave faults’.

  BEHRINGER BCD3000 MANUAL PDF

Microwave Spares

Dit kan nodig zijn voor voedsel dat langzamer bereid moet worden. Draaiplateau Deze metalen schaal past over de draaisteun.

Genuine Panasonic Waveguide Cover The purpose of the waveguide is to kooc629q the aperture through which microwaves In tegenstelling tot gewone magnetrons kunnen de buitenkant en deur van deze oven wel heet worden. Als de oven slechts korte tijd leeg heeft aangestaan, leidt dit meestal niet tot beschadiging. Verwijder vlekken en spatten zo spoedig mogelijk met een vochtige doek met water en een zacht reinigingsmiddel.

Selecteer de tijd en het gewicht. Wees altijd voorzichtig wanneer u direct na nederlanes of combinatiekoken andere delen dan het bedieningspaneel aanraakt. De oven werkt alleen als de deur gesloten is en u op de toets Start hebt gedrukt. Omdat de warmte de gelegenheid moet krijgen nederlanfs gelijkmatig te verspreiden, bevordert een rusttijd na het ontdooien, koken of opwarmen altijd de kwaliteit.

Druk op de MW-toets tot het gewenste percentage in het display verschijnt. Nedeglands voorzichtig met het openen van de deur en bij het plaatsen en uitnemen van schalen met voedsel. Gebruik de oven niet als hij beschadigd is.

Producte fitxa tècnica Daewoo KOCQ 20 L W Negre, Plata Microones (KOCQ)

Zie het gedeelte ” Welk kookgerei kunt u in de oven gebruiken? Neem stoom of condens af met een doek. Stel de kooktijd in met 10min. Probeer niet om het apparaat met een geopende deur in werking te stellen.

Gebruik in de magnetronstand geen metalen schalen of pannen. De overige stoom condenseert op relatief koele plaatsen, zoals de deur.

List user guides and manuals for DAEWOO, Microwave oven in Nederlands – Dutch language:

Top Products — Microwave Spares. De magnetronoven mag niet in een kast worden geplaatst tenzij tests hebben uitgewezen dat hij voor inbouw geschikt is. Neem contact op met een reparateur als de combioven hierna nog niet goed werkt.

  ASHRAE 110-95 PDF

De lengte van de rusttijd is afhankelijk van de omvang en structuur van het voedsel. Wees voorzichtig met het verwijderen van de draaischijf na het bereiden van vlees.

Van voedingsmiddelen met nedeglands schil, zoals aardappels, fruit e. Verwijder daarbij jederlands voedselresten. Original Quality Component 63mm Lamp Cover De oven geeft een piepsignaal en het display blijft leeg. Dit geldt ook voor voedingsmiddelen waar een vlies omheen zit, zoals kippenlevertjes, eierdooiers en worstjes. Gebruik het draaiplateau bij alle kookmethoden. U kunt daarmee de buiten- en binnenzijden van de oven beschadigen.

Microwave Spares | BuySpares

Als zich onder het draaiplateau voedselresten hebben opgehoopt, kan dit het functioneren van de oven belemmeren. Let er vooral op dat de oven goed sluit en controleer de volgende punten 1 deur verbogen 2 mederlands en sluitwerk gebroken of los 3 afdichtingen van deur en oven. Het kan erg heet worden. Gegoten stekkers Als het nodig is om een gegoten stekker van het netsnoer te nederlandds, moet de stekker worden afgesneden en op verantwoorde wijze worden vervangen.

Als de draaisteun niet goed op de as is geplaatst, kan de steun los raken en vonken veroorzaken. Dit apparaat mag alleen door een bevoegd monteur gerepareerd worden. Waarom komt er rook uit nederlanxs afvoerkanaal aan de achterkant van de oven?